2014. július 20-25.: Erzsébet tábor – Balatonberény

Július 20-tól 25-ig iskolánkból 50 tanuló táborozott az Erzsébet-program keretében Balatonberényben. Sok gyermek most először látta a “magyar tengert”.

Az egy hét alatt változatos, színes programokban volt részünk. Részt vettünk kézműves foglalkozáson, vetélkedőkön, tábori olimpián, “Ki Mit Tud?”-on. Minden esténket szervezett programok gazdagították. Volt színpadi előadás, koncert, táncház, diszkó, de a legnagyobb élményt a gyerekeknek a bátorság-próba jelentette.

Volt lehetőség naponta strandolásra, napozásra. Rengeteg sporteszköz állt a gyerekek rendelkezésére, így sokféle játékot kipróbálhattak, játszhattak. Az ellátás nagyon bőséges volt, minden nap kaptunk édességet, gyümölcsöt. Számtalan új barátot szereztek a gyerekek.

Csütörtökön, a búcsúesten értékelték a hetet, és 34 oklevéllel, 26 éremmel jutalmazták diákjaink aktív részvételét a versenyeken. Fáradtan, de élménydúsan tértünk haza péntek este. Reméljük, jövő nyáron is lesz lehetőségünk részt venni az Erzsébet programban.

Kísérő tanárok: Tóthné Csirmaz Márta, Nyesténé Gáspár Marianna, Erős Ferencné, Gáspárné Molnár Márta, Gálné Fekete Eszter

image_pdfimage_print

A hozzászólások le vannak tiltva.