TÁMOP 3.3.14 pályázat zárása

Befejeződött a Szent István Katolikus Általános Iskolában a TÁMOP 3.3.14/A-12/1 (Testvériskolai kapcsolatok kialakítása az ózdi II. János Pál Katolikus Általános Iskola és a mezőkövesdi Szent István Katolikus Általános Iskola között) című pályázat.

A program során a két iskola közötti intenzív kapcsolattartás kialakítása, az iskolák programkínálatának bővítése volt a cél.

A kapcsolattartás elmélyítésével az ózdi intézményben tanuló hátrányos helyzetű, halmozottan hátrányos helyzetű tanulók számára a sajátjuktól eltérő helyzetű tanulókkal való megismerkedés elősegítése volt az elsődleges feladatunk.

A 16 hónapos projekt megvalósulása során a két iskola tanulói számos közös programon vettek részt. Több alkalommal ellátogattak egymáshoz, közös színházlátogatások, kirándulások, előadások színesítették a programokat.

A bevont tanulók 60-60 órás játék és egészséges életmód szakkörön vettek részt, heti rendszerességgel. A sikeresen lezárult program résztvevői baráti kapcsolatokat kötöttek, a pedagógusok is sok hasznos információt cseréltek a közös programok, találkozók alkalmával.

Gáspárné Molnár Márta és Juhászné Derekas Judit
szakkörvezetők

Képek a projekt eseményeiről:

image_pdfimage_print

A hozzászólások le vannak tiltva.