Zánkán táboroztunk

Zánkán táboroztunk

Húszfős csoportunk július 31. és augusztus 5. között táborozott az Erzsébet-program keretében Zánkán, az Erzsébet Üdülőközpontban.

„Vasárnap reggel elindultunk Zánkára vonattal. Már nagyon vártuk, hogy milyen programok lesznek, és hogy mit fogunk csinálni. Megérkezés után elfoglaltuk a szobánkat, és szoktuk a tábori levegőt. A Dömdödöm-ház lakóiként igen korai ébresztésben volt részünk. A „hajnali” tornát negyed 8-kor kiadós reggeli követte. A változatos programokról lelkes fiatalokból álló csapat gondoskodott, akik a nyitó és a záró ünnepséget is velünk együtt táncolták végig. Szívesen emlékszünk vissza a közös élményekre: a hétfői kincskeresésre, a keddi koncertre és táncházra, a szerda reggeli sétahajókázásra. Ezen a napon még egy interaktív foglalkozáson is részt vettünk, bár először nem nagyon akartunk menni. Csütörtökön a tábori „Ki mit tud?” versenyzőinek szurkolhattunk.”

(Schrádi Viktoria és Barzsó Réka 7. b osztályos tanulók)

„Nagyon jól éreztem magam, jók voltak a programok, mindennel meg voltam elégedve. Szerintem ez egy jó nyári tábor volt. Remélem, lesz jövőre is.”

(Gyenes Balázs 7. b osztályos tanuló)

Szavak helyett meséljenek tovább a tábori pillanatképek!

Nyitrainé Gyenes Andrea és Seres Istvánné kísérő tanárok

image_pdfimage_print

A hozzászólások le vannak tiltva.