6.b sarudi tábora

Egy felejthetetlen hetet töltöttem Sarudon 2017. július 17-21-ig osztályom 17 tanulójával és Andi nénivel.

Hétfőn öt személyautóval érkeztünk Sarudra. A szállás elfoglalása után közös játékkal indítottuk a tábort. Ezt követően minden reggel közösségépítő játékokkal hangolódtunk az újabb napra. Ebéd után fürdőztünk, a vacsorát követően filmet néztünk.

Kedden egy-egy órás kerékpártúrát tettünk a Poroszló felé vezető gáton, és meglátogattuk a Tisza-tavi Vízi Sétány és Ökoturisztikai Tanösvényt. A gyerekekkel egy 1500 m hosszú pallóutat barangoltunk be a Tisza felett. A Hortobágyi Nemzeti Park szakvezetői egyes pontokon tájékoztatást adtak a Tisza-tó élővilágáról, történetéről. A vacsora után activityztünk.

Szerdán délelőtt a tábor sportpályáján kézilabdáztunk, délután strandoltunk, vízibicikliztünk, strandröplabdáztunk, tollasoztunk és fagyiztunk a parton. Este pizzáztunk és szalonnát sütöttünk.
Csütörtökön a 6. osztály eseményeiből fantasztikus plakátokat készítettünk. Délután kókuszgolyót gyúrtunk, majd sorversenyen mértük össze ügyességünket. Este a kivilágított pályán kézilabdáztunk, majd sokáig beszélgettünk.

Pénteken a szobák rendbetétele és az ebéd után még egy utolsó, nagy, közös fürdőzésre mentünk.

Úgy gondolom, élményekben gazdagon, összekovácsolódva térhettünk haza. Remélem, még sok ilyen kellemes hangulatú tábor áll előttünk.

Paczáné Horváth Erika
osztályfőnök

 

image_pdfimage_print

A hozzászólások le vannak tiltva.