Erzsébet karácsony

Iskolánk diákjai is lehetőséget kaptak, hogy a 2018. évi Családok éve – Erzsébet-karácsony zárórendezvényén részt vegyenek december 20-án 18 órától a Papp László Budapest Sportarénában.

A 2016-ban hagyományteremtő szándékkal indított Erzsébet-karácsony 2018-ban a Családok éve programsorozaton belül valósult meg, amelynek köszönhetően sok ezer gyermek és több száz család ünnepelhetett közösen a Papp László Budapest Sportarénában. 2018-ban, a Családok évében minden eddiginél többen részesülhettek az Erzsébet Táborok adta lehetőségekben, többek között 103 gyermek tölthetett egy hetet iskolánkban a júniusi napközis táborban. December 20-án pedig sok ezer gyermek, továbbá több száz család ünnepelt közösen a Családok éve nagyszabású zárókoncertjén. A karácsonyi programot az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány a Családok éve keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával szervezte meg. A Papp László Budapest Sportarénában tartott különleges eseményre az ország minden pontjáról érkeztek vendégek, többek közt egy sikeres pályázatnak köszönhetően iskolánkból, a Szent István Katolikus Általános Iskolából is. Az énekkar tagjait karácsonyi ajándék is várta.

A kétórás műsor komoly és könnyűzenei előadásokat, örömteli pillanatokat és tartalmas időtöltést kínált a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Fellépett a Parno Graszt, a Bolyki Brothers, a Gryllus család, a Vujicsics Együttes és a Zsuráfszky család, továbbá színpadra lépett a 200 éves Eötvös Cirkuszt működtető dinasztia tagjai, a Kelemen és a Bogányi család, majd Király Linda és Király Viktor és a Boban Markovic Orkestar teremtett fergeteges hangulatot az arénában. A koncert zárásaként a Cantemus Kóruscsalád az est folyamán fellépő művészekkel és a közönséggel közösen is énekelt.

Köszönjük a lehetőséget és a sok-sok élményt!

Gáspárné Ali Júlia

image_pdfimage_print

A hozzászólások le vannak tiltva.