Digitális témahét

2019. április 8-12. között került megrendezésre a digitális témahét, melynek fő célja a digitális pedagógia módszertanának népszerűsítése és elterjesztése a köznevelésben. A program fontos törekvése, hogy a digitáliskompetencia-fejlesztés az informatikaórán túl kiterjedjen más tantárgyakra is.

Iskolánkban április 10-én, szerdán Brunczel András programozó matematikus volt a vendégünk. 6. órában a nyolcadik osztályosok, 7. órában a hetedik osztályosok részére tartott előadást életútjáról, munkahelyéről, az Evosoftról, szoftverfejlesztésről, a programozási lehetőségekről, játék stratégiákról.

A Digitális témahéten az iskola diákjai részére egy totó került kiosztásra, melyet aztán sokan ki is töltöttek. A totó eredményhirdetésére 17-én, szerdán került sor a második óra után. Az első három díj a hibátlan kitöltők között lett kisorsolva.A fődíj egy 32GB-s pendrájv volt, melyet Demeter Barnabás (6.a) nyert. Második díj egy bonbon, melyet Parlagi Lilla, harmadik díj egy tábla csoki, melyet Bozsik Ádám nyert.

image_pdfimage_print

A hozzászólások le vannak tiltva.