Tájékoztatás ballagásról

Tisztelt Szülők!

A Szent István Katolikus Általános Iskola tantestületének 2020.május 19-én megtartott értekezletén a ballagásra vonatkozólag az alábbi döntések születtek:

  1. A ballagás időpontja az év elején elfogadott munkatervnek megfelelően nem változik, 2020. június 13-án, 10.00-tól lesz.
  2. A ballagás 10.00-kor szentmisével kezdődik a Jézus Szíve templomban, a szentgyónás lebonyolításáról a hitoktató a plébános és káplán atyával történt egyeztetést követően fogja Önöket tájékoztatni.
  3. A szentmisén csak a gyerekek fognak részt venni, a járványügyi előírásoknak megfelelően kellő távolságra egymástól. A szülők maximum 2 fő bent lehetnek a templomban, ha beférnek (összesen 200 fő). A hozzátartozók a templom előtti téren a kihangosítókon keresztül kapcsolódhatnak be a szentcselekménybe. Tisztelettel kérjük tehát a kedves szülőket és hozzátartozókat, hogy ezt szem előtt tartva, méltósággal kapcsolódjanak be a legszentebb áldozatba és kellő távolságot legyenek szívesek betartani!
  4. A szentmisét követően a templom főbejárata előtt lesz a 7. osztályosok rövid műsora, a nyolcadikosok búcsúzója, igazgató úr beszéde, a díjak és oklevelek átadása. (Eső esetén bent a templomban.)
  5. Ezt követően lehet a virágokat átadni a gyerekeknek a templom előtti téren. A járványügyi helyzet miatt, az idei tanévben nem lesz az iskola épületében ballagás, a zárt tér miatt.

 

A RENDKÍVÜLI JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL a program még változhat, de LESZ BALLAGÁS (lehet szigorítás vagy könnyítés). VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!!! KÉRJÜK HONLAPUNK ÉS AZ OSZTÁLYOKBAN SZOKOTT ONLINE INFORMÁCIÓS CSATORNÁK FOLYAMATOS NYOMONKÖVETÉSÉT!!!

Tisztelettel:    Nyeste István

    ig.

image_pdfimage_print

A hozzászólások le vannak tiltva.